CV ketels zijn er in verschillende prijsklassen en merken te koop. Bij de aanschaf van een nieuwe ketel moet er daarom gekeken worden welke ketel het beste rendement, langste levensduur en hoogste zekerheid heeft. De HR ketels van Nefit komen hierbij vrijwel altijd als beste uit de bus.

Al vele jaren loopt Nefit voorop in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van HR ketels en zorgt voor de betrouwbaarste en zuinigste ketels. Van alle modellen die er te verkrijgen zijn is de Nefit Trendline ketel de nieuwe generatie van hoogwaardige HR ketels. Bij deze compacte ketels is gebruik gemaakt van lastechnieken die uit de lucht- en ruimtevaart komt waardoor er een nieuwe categorie voor zuinige ketels wordt gecreƫerd.

Nieuwe besparende technieken

De Trendline HR ketel modellen van Nefit zijn uitgerust met de laatste technieken om je huis zo efficiƫnt mogelijk te verwarmen. Vanaf 2015 moeten namelijk alle verwarmingsketels aan strenge eisen van de EU voldoen. Deze strenge eisen zorgen er echter wel voor dat er steeds meer bespaard wordt door de nieuwe modellen HR ketels. De Trendline is bijvoorbeeld uitgerust met een slimme software die patronen herkend in de manier waarop uw huis verwarmd wordt. Met deze data kan de ketel uit zichzelf aanpassingen maken waardoor er een optimale balans tussen energie besparen en comfort ontstaat. Vergeleken met de oude CV ketels kan een Nefit Trendline ketel tot we 800 euro per jaar besparen. Zelfs in vergelijking met de vorige modellen van Nefit besparen de nieuwe modellen tot wel 200 euro per jaar.

Comments are closed.

Post Navigation